Recensies

Wij kennen Ilse voornamelijk als osteopate voor onze Berner Sennenhonden. Vanwege verschillende blessures bij de honden zijn we op zoek gegaan naar een osteopate die zacht werkt waar dat kan, maar ook door durft te pakken als dat nodig is. Die combinatie vonden we in Ilse, een combinatie zoals we nog niet eerder meegemaakt hadden. Zoals zij feilloos aanvoelt welke behandeling het beste resultaat zal geven is prachtig om te zien. De honden geven zelf ook aan dat het goed is wat ze doet en dat zegt ons erg veel. Kortom, wij zijn heel erg blij met Ilse en haar deskundigheid. Voor ons geen andere osteopate meer!!

Anouk van den Brand
Inmiddels komt Ilse al geruime tijd bij ons over de vloer om mijn twee paarden zowel osteopatisch als sport therapeutisch te behandelen. Haar behandelingen vormen een goede ondersteuning in het verder doortrainen van de paarden. Ik zie het als een stukje onderhoud van mijn paarden, net als dat je om de zoveel tijd bijvoorbeeld een tandarts laat komen. Dat Ilse zowel osteopatisch als therapeutisch kan behandelen is naar mijn idee echt een ideale combinatie! Door Ilse is het paard dat ik momenteel in het Z1 uitbreng en klaar aan het maken ben voor het Z2 afgelopen jaar met sprongen vooruit gegaan. Na lange tijd getopt te hebben met dit paard wegens verschillende blessures, is ze sinds Ilse haar behandeld weer “back in the game”. Ilse denkt goed met je mee en probeert voor elke blokkade die ze tegenkomt een oorzaak te vinden, zodat ze niet alleen een oplossing biedt voor een aantal weken, maar probeert nieuwe blokkades in de toekomst te voorkomen. Met een nuchtere blik kijkt ze naar je paard en als behandelen niet nodig is, dan is het niet nodig.

Mireille den Hoed
Ik ken Ilse vanaf 2009. Jeetje, wat gaat de tijd hard!
Sinds die tijd werken we eigenlijk ook al samen. Wat inhoudt dat zij klanten door verwijst naar mij en ik naar haar. En dat werkt heel fijn met Ilse.
Als ik met iemand samenwerk wil ik graag dat ik die persoon snel kan bereiken om te overleggen over het betreffende paard. Maar ook dat de patiënt die ik doorverwijs niet weken hoeft te wachten op een behandeling.
Daarnaast wil ik graag dat de behandelaar goed communiceert naar zowel de eigenaar van de patiënt (met duidelijke uitleg over wat ze doet / heeft gedaan en wat vervolgens nodig is) en met mij zodat ik weet hoe ik na de behandeling het paard weer het beste kan helpen in de training.
En dat is waarom ik zo graag met Ilse samenwerk!
Daarnaast is Ilse zeer betrokken, doet enorm veel om zich te blijven ontwikkelen, weet wat ze kan maar ook wat iemand anders misschien beter kan.
Een geweldige vrouw om in je netwerk te hebben. Zowel mijn leerlingen als hun paarden zijn erg enthousiast over Ilse en haar manier van werken! En dat geldt ook voor mijn eigen paarden en honden die regelmatig onder Ilse d’r handen komen!

Levi Driessen
Ilse is een zeer deskundige sporttherapeut en een professionele osteopaat . Ze heeft een positieve instelling en geeft zicht steeds 100% in de zoektocht naar de oorzaak van de klacht. Ze is een aandeel geweest in de sportprestaties van onze hengst Knock-Out afgelopen seizoen. Hij heeft o.a. optimaal kunnen presteren op het Europees Kampioenschap Eventing in Ierland dit mede door een goed behandelplan en het altijd klaarstaan van Ilse.

Yvanca Wensing
In november hebben wij Kaba geadopteerd. Een schuchter reutje van vier jaar uit Roemenië. Kaba heeft daar het nodige meegemaakt, onder andere een aanrijding door een auto. Hij heeft lang moeten wachten op een operatie en had de zin in leven verloren. 
Na zijn operatie is hij naar Nederland gekomen. Daar heeft hij drie maanden in een gastgezin gezeten. En nu hebben wij hem geadopteerd. In principe doet alles het nog na de operatie en kan Kaba zijn pootje 'gewoon' gebruiken. Maar hij durft het niet. En geef hem eens ongelijk. Dus het was mij gelijk duidelijk dat ik de hulp van iemand als Ilse nodig heb om dit weer goed te krijgen.
Omdat Ilse zulke goede resultaten heeft behaald bij mijn paard, hebben wij haar na een paar weken Kaba laten behandelen. Door verkeerd gebruik van zijn lijf door het lopen op drie poten waren er de nodige blokkades. De behandeling was best heftig, ook omdat Kaba nog erg bang was voor pijn. Maar er is ook een kwartje gevallen. Voor de behandeling durfde hij zijn poot een enkel pasje op de dag te gebruiken. En sinds de behandeling loopt hij een pas of zes op vier pootjes en daar komen elke dag een paar stappen bij. Dat is voor een eerste maand hier een enorm resultaat! Beter dan verwacht. Inmiddels loopt hij in huis relatief veel op vier poten. En daar heeft Ilse een enorme bijdrage aan geleverd.